Prominenten lezen kinderen voor

IF
IF
IFTer ere van het Kinderboekenfestival werden er op diverse scholen voorleesuurtjes gehouden. Verschillende prominenten uit onze samenleving deden hieraan mee. Zo waren onder andere Carl Breeveld, Ruth Wijdenbosch, Harish Monorath en Chandrikapersad Santokhi op de Ritfeldschool om de kinderen voor te lezen. Vooral Breeveld wist zijn klas enorm te boeien met zijn levendige voorleesstijl, evenals Andre Misiekeba. De kinderen van een jaar of negen die Santokhi voor de klas kregen, werden helaas niet voorgelezen, maar moesten het doen met een autobiografische voordracht over ‘the man himself’ en zijn weg naar succes. Daarbij moesten ze zelfs vragen beantwoorden omtrent welk ministerie hij beheerde tijdens zijn periode. Hopelijk zal de man deze beoordelingsfout niet maken mocht hij ooit president worden van ons land. Opvallend was ook de aanwezigheid van Ruth Wijdenbosch die als een lieve oma met de jongsten van de school aan de slag ging.
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!