Bestuur Dwarka heeft kennismakingsgesprek met directeur MCP

Bestuur Dwarka heeft kennismakingsgesprek met MCP Directeur.1De werknemersbond van het Overliggend Waterschap (OW MCP), onder leiding van de nieuwbakken voorzitter Dayanand Dwarka, heeft een kennismakingsgesprek gehad met de directeur van het MCP, Richenell Small. Tijdens dit bezoek zijn er werkafspraken gemaakt tussen de bond en de directie van het MCP (Multipurpose Corantijn Project). Op die manier wil men bewerkstelligen dat de doelstellingen van het orgaan beter tot zijn recht komen. Dwarka benadrukt dat een goede communicatie met de directie van belang is voor een goede verstandhouding tussen werkgever en werknemer.
Dwarka heeft in januari het roer overgenomen van Radjoe Bikharie, die zich vanwege persoonlijke redenen terugtrok als voorzitter van de vakbond. Hij wil op de eerste plaats het functioneren van het orgaan veiligstellen en op de tweede plaats werken aan positieverbetering van de werknemers. Hij geeft ook aan dat de bond binnenkort een wensenpakket zal aanbieden aan de directie. De bestaande cao is onder andere aan vervanging toe, geeft de vakbondsman verder aan. Hij heeft na lang overwegen ervoor gekozen om leiding aan de werknemersorganisatie te geven, omdat hij vaker in Nickerie is en vanwege zijn jarenlange verbondenheid aan het MCP. Hij had van 1991 – 1996 ook zitting in de beheersraad van het MCP.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!