Vierde Heritage Festival van start

1vierde1De maand maart staat voor het district Commewijne in het teken van het Heritage Festival. Afgelopen zaterdag werd het festival officieel geopend door de districtscommissaris van Commewijne, Ingrid Karta Bink. De burgermoeder is enorm trots dat het festival dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden in het enige openluchtmuseum van Suriname, Fort Nieuw Amsterdam. Sherida Mormon, organisator van het festival, werd uitvoerig bedankt, ook door de minister van Transport, Communicatie en Toerisme, Falisi Pinas. Deze sprak de hoop uit dat het festival ook in andere districten wordt gehouden. Het nu nog vrij kleinschalige Heritage Festival staat in het teken van geschiedenis, natuur en cultuur en biedt tevens kleine ondernemers een kans zichzelf te promoten. Het festival duurt de hele maand en zal steeds op verschillende locaties in het district gehouden worden.

error: Kopiëren mag niet!