NPS Jongerencommissie Paramaribo feestelijk geinstalleerd

Dr. Gregory Rusland, voorzitter NPS in het midden en om hem heen de pas geinstalleerde leden van de NPS jongerencommissie Paramaribo
Dr. Gregory Rusland, voorzitter NPS in het midden en om hem heen de pas geinstalleerde leden van de NPS jongerencommissie Paramaribo
Op zaterdag 1 maart is de NPS Jongerencommissie Paramaribo feestelijk geïnstalleerd door de voorzitter van de NPS, Dr. Gregory Rusland. Hiermee is het officiële startsein gegeven van jongerenmobilisatie en participatie in Paramaribo onder leiding van de Jongerenraad. Er is een grote taart aangesneden waar de jongeren samen met de belangstellenden uit het Hoofdbestuur, Afdelingsbestuur, Jongerenraad, ouders, familieleden en vrienden van hebben genoten, en waarmee dit formele startmoment samen werd gevierd.
De Jongerencommissie, met als voorzitter Silenta Neslo (21jaar), bestaat uit 24 enthousiaste leden, waarvan 13 dames en 11 heren. Deze zullen de belangen van alle jongeren tot 30 jaar uit Paramaribo proberen te behartigen. Dit zullen zij doen door het verbinden en versterken van de stem van jongeren, aanwezigheid en participatie van jongeren binnen hun NPS afdeling te bevorderen. Verder zullen zij ook de communicatie versterken, advies geven aan de jongerenraad, jongerenbijeenkomsten organiseren en geïnteresseerden en samenwerken met de afdeling en de jongerenraad in het hoofddistrict Paramaribo.
‘De NPS Jongerenraad is nu reeds 2 jongerencommissies rijk, t.w .Wanica en Paramaribo en bereidt zich nu voor op Jongerencommissie Para’, aldus Gordon Touw Ngie Tjouw voorzitter van de NPS Jongerenraad.

error: Kopiëren mag niet!