Rudolf Elias vervangt Marc Waaldijk bij Staatsolie

untitledRudolf Elias wordt per januari 2015 de nieuwe directeur van Staatsolie. Dat heeft president Desi Bouterse vanmorgen bekendgemaakt, bij de ingebruikname van de uigebreide Staatsolie Power Company Suriname (SPCS) te Tout Lui Faut. Elias was ook de voordracht van het directieteam van Staatsolie. Elias zal Marc Waaldijk vervangen. Waaldijks contract is voor de zoveelste keer verlengd tot eind September 2014. Volgens de president zal dat nog een laatste keer verlengd worden tot eind december 2014.
Elias is geen onbekende in Suriname. Hij was in 1997 belast als projectmanager van Ballast Nedam bij de bouw van de bruggen over de Suriname- en Coppenamerivier tot de oplevering in 2000. Hierna verkaste hij naar BHP Billiton, waar hij tot 2009 ook in de directie zat. Vanaf 2010 is Elias de manager van het Raffinaderij Expansieproject van Staatsolie.

error: Kopiëren mag niet!