Werknemer rijdt werkgever aan

1 Werknemer rijdt werkgever aanDinsdagmorgen omstreeks tien uur vond er een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een auto aan de Cassaveweg in Nickerie. Een werkgever (auto), R. Emanuelson, bracht zijn werknemer (bromfiets), S. Jackson, die achter hem reed, naar de locatie alwaar hij zijn werkzaamheden moest verrichten. Volgens Emanuelson reden zij over de Cassaveweg en op gegeven moment werd hij zich ervan bewust dat hij het werkadres was gepasseerd. Hij stopte midden op de weg om af te wijken naar een inrit. Jackson, die volgens hem op een afstand van 20 meter was, reed zijn voertuig van achteren aan. Het voertuig van Emanuelson blijkt geen mankementen te hebben. Het is al afgestaan aan hem. Emanuelson moest ook een blaastest doen en hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. Emanuelson heeft een beenfractuur opgelopen, terwijl Jackson een bekkenfractuur heeft opgelopen. Beide zijn opgenomen in het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. De vrouw van Jackson ligt helemaal overhoop, omdat de bromfiets hun enig vervoermiddel was.

error: Kopiëren mag niet!