Ambassade VS introduceert Radio/Tv Co-op

De ambassade van de Verenigde Staten lanceert het programma Radio/Tv Co-op2014. Bij dit programma werken de afdeling Public Affairs van de ambassade van de VS en de Office of Broadcast Services (OBS) van Washington samen om programmavoorstellen voor radio en tv te ontwikkelen. De programmavoorstellen zijn bedoeld voor originele productie en staan open voor alle radio- en tv-stations over de hele wereld.
Radio/Tv Co-op geeft kandidaat-stations de kans om producers en crews naar de VS te sturen om daar originele documentaires en nieuwsberichten te produceren. Deze documentaires kunnen gaan over onderwerpen die beide partijen samen hebben uitgekozen. Radio/Tv Co-op is interessant omwille van het feit dat veel succesvolle producties een nationale discussie stimuleren. Daarnaast zal er vaak een follow-up zijn bij lokale radio- en tv-stations, kranten en magazines.
Succesvolle voorstellen moeten kwesties van gemeenschappelijk belang voor de VS en Suriname betreffen en een beter beeld over een bepaald aspect van de Amerikaanse cultuur, maatschappij of geschiedenis bieden aan de Surinaamse kijker.

error: Kopiëren mag niet!