‘Huurder rooft mijn appartement leeg’

‘Mijn huurder die zonder enig bericht het appartement vanaf januari heeft verlaten en nooit meer contact heeft opgenomen, heeft alles leeg gehaald’, klaagt een benadeelde verhuurder bij de politie. De wetsdienaren van Lelydorp hebben de 47-jarige C.R. na intensief speurwerk in het weekend kunnen aanhouden. Hij heeft hoogwaarschijnlijk op een ontbewaakt moment de luxueuze inboedel uit het appartement leeggehaald. Het gaat om onder andere een ‘Sierra’-matras, een televisie en een ijskast. Inspecteur Hemantkoemar Sarjoe zegt dat de politie naar het verhuurde pand is geweest en dat er op de plaats van het delict geen sporen van inbraak zijn aangetroffen. Uit een verklaring van de benadeelde blijkt dat de verdachte de sleutel niet geretourneerd had. Kennelijk heeft hij die sleutel gebruikt om zich toegang tot het pand te verschaffen. Het onderzoek in deze zaak duurt voor. In overleg met het Openbaar Ministerie wordt beslist of de huurder naar huis mag of in verzekering blijft.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!