Man gestoken in het gelaat na weigering betaling taxirit

Een 20-jarige man is gistermiddag met een kapotte fles in het gelaat gestoken door een andere man. De verwonding was van dien aard dat het slachtoffer per ambulance is vervoert naar het ziekenhuis. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen,dat het slachtoffer en de dader samen in een taxi zaten. Toen zij op plaats van bestemming aankwamen ontstond er een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de verdachte omdat het slachtoffer niet voor de taxi rit wilde betalen. De verdachte moet toen een bierfles op de grond hebben geraapt en kapot geslagen. Vervolgens stak hij het slachtoffer met de scherpe kant van de kapotte fles in het gelaat. De verdachte is daarna weggerend. Hij is bekend bij het slachtoffer. Dit incident heeft plaats gevonden aan de Nieuw Weergevonden weg. De verdachte wordt opgespoord door de politie.

error: Kopiëren mag niet!