Vermiste 17-jarige terecht

Mehndi Soeltan
Mehndi Soeltan
De politie van De Nieuw Grond kreeg donderdag informatie vanuit de samenleving over de 17-jarige, Mehndi Soeltan, dat zij zich al die tijd ophield bij haar 24-jarige vriend aan de Verlengde Ephraimzegenweg. De sterke arm toog ter plekke en trof het meisje inderdaad op het adres aan. Dagblad Suriname verneemt van de politie dat partijen de zaak zelfstandig zullen afhandelen. De 17-jarige werd sinds maandag vermist. Zij is leerlinge van de LBGO-school en zou op die bewuste dag in haar blauwe uniform omstreeks zes uur in de ochtend uit huis zijn vertrokken voor haar stage op het commissariaat te Lelydorp. Volgens vader, Boyke Soeltan, loopt zijn dochter al drie weken stage en op die dag is zij niet op haar plaats van bestemming aangekomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!