Rotonde Wijdenboschbrug krijgt onverwachte schoonmaakbeurt

Zeep op rotonde 3Vanmiddag duurde de file bij de Van ‘t Hogerhuysstraat flink wat langer dan normaal. Deze werd veroorzaakt door een vanuit een pick-up gevallen container met een chemisch reinigingsmiddel. De oprit naar de brug was helemaal ondergelopen met de witte vloeistof en was daardoor erg glad. Het verkeer dat de Wijdenboschbrug over moest of via de rotonde richting Paramaribo Zuid, nam automatisch resten mee. Zowel de rotonde als de brug zat onder het schuim. De pick-up vervoerde in totaal twee containers die niet waren vastgezet. De politie was er snel bij en was rond 19:00 uur in de avond nog steeds bezig het verkeer te reguleren dat door de restanten van het reinigingsmiddel genoodzaakt was vaart te minderen.
Niet lang geleden zat ook een olietanker vast aan de voet van de Commewijne-zijde van de Wijdenboschbrug. Deze veroorzaakte ook kilometerslange file, die na een aantal uren weer normaal werd.
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!