Metalen kisten inhoudende ‘jami’ en cannabis olie onderschept

De open gesneden metalen kisten met ‘jami’ en pakjes met waarschijnlijk cannabis olie (foto KPS)
De open gesneden metalen kisten met ‘jami’ en pakjes met waarschijnlijk cannabis olie (foto KPS)

metalen1
metalen2De afdeling Antinarcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft op woensdag 19 februari 67.120 kilogram marihuana, bekend als ‘jami’, in beslag genomen. De drugs was aangebracht onder een schip dat uit Jamaica kwam. De ‘jami’ was onder de boot aangebracht in metalen kisten. De kapitein en bemanningsleden zijn bij proces-verbaal verhoord. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. De jami heeft een straatwaarde van duizenden U$ dollars. De boot is op zaterdag 15 februari in Suriname aangekomen. Er zaten ook pakjes in de kisten, inhoudende vermoedelijk cannabis olie.

error: Kopiëren mag niet!