Awardprogramma KLM succesvol afgesloten

Bies Gopal van Gopex International met zijn award
Bies Gopal van Gopex International met zijn award
Het Award Winning Programma van de KLM, ter bevordering van de export van groenten, fruit en vis, is succesvol afgesloten middels het uitreiken van awards. Etlin Ursula, regionaal salesmanager van de KLM in Venezuela, de Antillen en Suriname, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat de organisatie tevreden mag terugblikken. Ondanks het feit dat de exporten in het eerste kwartaal waren afgenomen, is er overall toch een groei van 46% te bespeuren. Dit programma staat helemaal in het teken van erkenning. De KLM zal zich in de naaste toekomst blijven inzetten voor de exporteurs. ‘Het is de bedoeling dat de Surinaamse producten niet alleen naar Nederland worden geëxporteerd, maar over de gehele wereld’, zegt Etlin. Bij het kiezen van de winnaars wordt onder andere gekeken naar de omzet en de hoeveelheid die geëxporteerd is in het afgelopen jaar ten opzichte van het jaar ervoor. De prijswinnaars voor het vierder kwartaal zijn Suweb en Gopex International. Suweb is in de prijzen gevallen op basis van haar omzet en Gopex International vanwege de hoeveelheid dat ze het afgelopen jaar heeft geëxporteerd. De overige bedrijven die een award in ontvangst mochten nemen zijn MN Food Impex, Nizaam Exp. en Anoep Impex. Opmerkelijk is dat Gopex International zowel het eerste, het tweede als het derde kwartaal de winnaar is geweest. Bies Gopal geeft aan dat hij de award door hard werken heeft kunnen bemachtigen. Hij deelt de krant verder mee dat hij binnen twee weken ook gesneden groente op de Surinaamse markt zal brengen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!