Directie en staf van Sozavo volgen training in raadsvoorstellen

Directie en stafleden van het ministerie van Sociale Zaken en Volkhuisvesting hebben een training gevolgd in het opmaken van ‘raads- en Orag-voorstellen’. Het doel van deze training is om de raadsvoorstellen beter te kunnen samenstellen om zodoende sneller goedkeuring te kunnen krijgen van de raad van ministers. Het ging om een eendaagse training die gisteren werd verzorgd door de Stichting Politiek Documentatiecentrum (Poldoc).
De training vormt 15 personen per keer. “De training duurt wel kort, maar we hebben nu tools die we kunnen gebruiken om beter de zaken aan te pakken”, zegt Angela Salmo coördinator van de afdeling Opleiding en Vorming. Salmo hoopt dat er in de toekomst meer diepgang wordt gegeven wat betreft de training. Het was voor het eerst dat zo een training werd verzorgd. Directie en staf van Sozavo zijn blij met de training, omdat het personeel vaak niet goed genoeg geïnformeerd is, waardoor het lang duurt voordat er een finaal stuk ter beschikking is. De training werd verzorgd in het CCS-gebouw.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!