15-jarige ruilt gestolen laptop in voor telefoon

Een 15-jarige jongeman die een laptop van zijn tante had gestolen, ruilde dit in voor een telefoon welke bijlange na niet de waarde had van de laptop. De ruil pleegde hij bij een volwassen man. Gewestelijk politiecommandant Regene Doua zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de gestolen laptop in goede staat is teruggehaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel de 15-jarige als de volwassen man met een ernstige berisping weggestuurd. De laptop was van een misdrijf afkomstig en als volwassene behoorde hij te weten dat hij de jongen moest wegsturen of de politie moest inschakelen. Doua zegt dat de politie in het gebied erg waakzaam is. Aan het publiek geeft hij het advies om zich niet schuldig te maken aan welk strafbaar feit dan ook.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!