Vermoedelijke halskettingdief aangehouden en opgesloten

Iwan P. meer bekend als John Baja is afgelopen zaterdag door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Deze man wordt verdacht van een aantal halskettingdiefstallen op de openbare weg. Hij opereerde veelal in het zuiden van Paramaribo zoals te Latour en Livorno. Het vermoeden bestaat dat deze Iwan P. de man is die op een bromfiets reed en gouden halskettingen weg rukte van de hals van zijn slachtoffers. In sommige gevallen moet hij ook onder bedreiging met een vuist vuurwapen de halsketting diefstallen hebben gepleegd. Intussen zijn er zeker 14 aangiftes gelicht waarbij het vermoeden bestaat dat Iwan.P. de dader is. Bij confrontaties hebben reeds 9 personen aangegeven dat het Iwan P. alias John Baja is geweest die hun gouden halsketting heeft weggerukt van hun hals. De verdachte is oud bekende van de politie en justitie.

error: Kopiëren mag niet!