Prakash stuurt Zeedijk terug met 4-1

Bij de Nickerie Voetbalbond (NVB) nam Prakash het op tegen Zeedijk. In de eerste helft kwam Prakash al op voorsprong door een doelpunt van Johan Gooding in de 35ste minuut en Previen Soekhlal in de 44ste minuut. In de tweede helft was Soekhlal nog even productief voor zijn ploeg en scoorde er nog twee. Ponidjan Sowikromo scoorde in de 62ste minuut nog een doelpunt voor Zeedijk maar het kwaad was al geschied. De wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning voor Prakash.
In de wedstrijd Santos tegen Sidoredjo kwamen geen van beide ploegen in de eerste helft tot scoren. Beide ploegen gingen de rust in met 0-0 op het scorebord. Na de rust maakte Alvaro Reingoud het eerste doelpunt voor Sidoredjo. Bretznev Tjin A Ton bracht de ploeg van Sidoredjo door middel van een auto goal op een 2-0 voorsprong. Later schoten Reingoud en Xaviero Perk er nog 2 in en maakten er 4-0 van. De wedstrijd eindigde 4-0.
De Ster tegen PSV 2000 leek in de eerste helft op een gelijkopgaande strijd. Vagunio Milano en Lorenzo De la Fuente zorgden voor de 1-1 gelijk stand. Na de rust was Milano nog twee keer trefzeker en maakte zo zijn hattrick compleet. De eindstand werd 3-1.
Programma: vrijdag 21.02.14, om 20.00 uur, PSV – Sidoredjo; zaterdag 22.02.14, om 18.00 uur, De Ster – Prakash; zondag 23.02.14, om 18.00 uur, Santos – Zeedijk.

error: Kopiëren mag niet!