Barka gaat titel verdedigen op St. Maarten

SCSV Barka participeert komend weekend in de 35+ International Futsal Cup op Sint Maarten. De ploeg die het afgelopen seizoen als nummer 4 eindigde in de play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) in de Veteranenklasse, won vorig jaar dit toernooi op het eiland. Barka zal in een 3-daags evenement uitkomen tegen Risc Takers, All Stars, Fun Makers, Jamaican Veterans en Plotseling in het LB Scot Auditorium te Philipsburg.
Het team van Barka en supporters bestaat onder meer uit: Deepak Gangadin, Prishad Parmessar, Roberto Godeken, Harvy Karansingh, Paul Brahim, Kenneth Raghosing, Navin Ramdhani, Mike Antonius, Perkash Ramkhelawan, Anand Salik, Evian Buyne, Oliver Smith, Anil Chauthie, Radjesh Hindori, Ronny Pique, Vikash Mangal, Shashi Malhoe, Sudesh Ramkhelawan, Dinesh Karansingh, Faizel Goelamnabi, Kelvin Ajodhia, Shakeel Asgarali, Robbert Gulzar, Simri Liems, Remie Niamat en Rabin Raghoebir
De voorzitter van St. Maarten Futsal Associatie (SMFA) Steven Tjin A Ton zal tijdens dit toernooi een ontmoeting hebben met de SZVB-voorzitter Kenneth Raghosing.

error: Kopiëren mag niet!