Bromfietsdief gekleed in brandweerpak opgepakt

De 26-jarige W.R. trachtte maandagavond een bromfiets weg te maken uit een garage. Tijdens zijn snode daad arriveerde de eigenaar thuis en betrapte de dief op heterdaad. De politie van Meerzorg werd hiervan op de hoogte gesteld, waarna zij gelijk in actie is gegaan. De bromfietsdief die op een bepaald moment een erf oprende, nam een brandweerpak van de waslijn. Hij trok dat pak aan en begaf zich vervolgens braaf over straat. Dit alleen om de politie op een dwaalspoor te brengen. De sterke arm hield de man gekleed in een brandweerpak staande en uit nader onderzoek bleek dat hij de bromfietsdief is. Hij werd overgebracht naar het bureau. Daar werd hij in verzekering gesteld. Hangende het onderzoek blijft de 26-jarige bromfietsdief in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!