Top 10 auto’s met de meeste mankementen

1Top 10 auto1Kwaliteit is iets dat een ieder wil als het gaat om auto’s, vooral als het gaat om oudere gebruikte auto’s. Er is een index gepubliceerd, waar vooral gelet wordt op merken en modellen voertuigen. De volgende 10 auto’s zijn niet alleen van slechte kwaliteit, maar vertonen na enkele jaren een groot aantal mankementen:
10. Volkswagen New Beetle: deze auto heeft automatische transmissie problemen en een goedkoop interieur.
9. Mazda 626: alle modellen hebben automatische transmissieproblemen.
8. Lincoln Aviator: een opgedirkte, impopulaire Ford Explorer, die unieke sensor en software problemen heeft, die een negatieve invloed op de totale aandrijflijn en elektronica heeft.
7. Jaguar S-Type: uitgebreide transmissie- en motorproblemen op alle V -6 en V- 8 modellen samen met Limited Edition modellen. De vervangingskosten zijn aan de hoge kant.
6. Lincoln LS: heeft dezelfde basis aandrijflijn als de Jaguar S-type met bijna identieke resultaten.
5. Mazda Millenia: deze voertuigen hebben vaker te kampen met motorproblemen, transmissie problemen en een goedkoop interieur.
4. Land Rover Discovery: deze auto’s zijn gemaakt van dure onderdelen en aandrijflijnen.
3. Mini Cooper: slechte transmissie en de vervanging is duur. Ze bevatten een goedkoop interieur.
2. Land Rover Freelander.
1. Mazda CX-7: deze auto’s geven vaker motorproblemen.
Bovenstaande auto’s zijn meer beoordeeld op basis van hun interieur, transmissie- en motorproblemen, alsook de prijs die betaald moet worden voor de onderdelen. In Suriname is geregeld dat auto’s met betrekking tot hun bouwjaar tot 8 jaar terug geïmporteerd mogen worden en voor de eerste keuring aangeboden moeten worden bij het Korps Politie Suriname. Echter is deze regeling van leeftijd niet van toepassing bij trucks en autobussen. Trucks en bussen mogen dus grenzeloos geïmporteerd worden. De Keuringsdienst van de politie geeft wel aan dat er wel goed wordt opgelet bij de eerste keuring, dus bij binnenkomst van de auto. De auto moet immers voldoen aan alle wettelijke vereisten.

error: Kopiëren mag niet!