Verdachte met wapen aangehouden

Winston 2
WinstonDe 30-jarige Winston W. is vanochtend aangehouden in verband met een gewapende woning inbraak. Tijdens pro-surveillance werden agenten gestopt door een man die aangaf dat een huisgenoot hem had opgebeld en gezegd dat er gewapende inbrekers in huis waren. De politie reed zo snel als mogelijk naar het opgegeven adres aan de Plutostraat. Het gelukte de politie om alvast 1 verdachte aan te houden en om een jachtgeweer met ingekorte loop in beslag te nemen. De verdachte in deze is Winston W. voornoemd. Vermeldenswaard is dat deze Winston in de maand november van het afgelopen jaar was aangehouden in een auto waarin onder andere een revolver en tie-wrap aangetroffen waren. Winston was daarbij in gezelschap van nog een man. In dat geval had de politie een melding gehad dat een auto verdacht ergens geparkeerd stond. Vermeldenswaard is dat deze Winston in de maand november van het afgelopen jaar was aangehouden in een auto. In het voertuig waren onder andere een revolver en “ty rap” aangetroffen. Winston was daarbij in gezelschap van nog een man. In dat geval had de politie een melding gehad dat een auto verdacht ergens geparkeerd stond. Winston is in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!