Benadeelde: “Geef mijn ketting terug, het betekent veel voor mij”

Graciella P. heeft de van roof verdachte Rabinder S. positief herkend toen de betreffende strafzaak voorging bij kantonrechter Robert Praag. Zij zag het gezicht van de verdachte duidelijk, toen hij de gouden halsketting wegtrok. “Geef me mijn ketting terug, het betekent veel voor mij”, schreeuwde de benadeelde. Zij was ten tijde van de beroving hoogzwanger. Rabinder S. en Wagimin zouden op 26 september 2013 tezamen en in vereniging een gouden halsketting toebehorende aan Graciella P. door middel van geweld hebben weggenomen. De beroving vond plaats ter hoogte van de Shell Servicestation aan de Tourtonnelaan. De benadeelde vertelde dat zij van een bakkerij kwam en op weg was naar huis toen zij twee heren op een brommer zag. De mannen hielden haar al een tijdje in de gaten. Wagimin zat op de brommer met zijn rug gekeerd in de richting van de benadeelde en Rabinder stond naast hem. Rabinder moet degene zijn die de halsketting daadwerkelijk wegnam. Volgens de benadeelde had de verdachte Wagimin een zwarte broek en een blauwe trui aan en had hij ook een zwarte ‘pothelm’ op. Rabin is bij de spiegelconfrontatie bij de politie positief herkend. In eerste instantie had de benadeelde bij de spiegelconfrontatie de verdachte niet herkend. Pas bij de tweede keer heeft ze dat kunnen doen. Op 26 februari wil de kantonrechter nog een getuige in de zaak horen.

error: Kopiëren mag niet!