Autobestuurder vervoerde gestolen bromfiets

Een pro-wagen van operatie De Nieuwe Weg hield een autobestuurder gisteren staande in het ressort Uitvlugt. Dit naar aanleiding van het feit dat in het voertuig, een Toyota Vitz, een bromfiets werd vervoerd. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de brommer gestolen was aan de Pt. Moerliweg te Meerzorg. Op dat moment waren drie personen in de wagen. Zij werden allen voor verhoor overgebracht naar politiepost Uitvlugt. Een van de drie wist de politie te vertellen dat hij de brommer voor SRD 400 had gekocht. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De twee andere verklaarden geen kennis daarover te dragen. Zij werden na hun verhoor heengezonden. Deze zaak is overgedragen aan politie Meerzorg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!