Drugsdealers aangehouden door Narco

Collage van in beslag genomen drugs en geld (foto: Anti Narcotica Brigade)
Collage van in beslag genomen drugs en geld (foto: Anti Narcotica Brigade)

Narco 1
Narco 2De Anti Narcotica Brigade heeft op maandag 10 februari 2 verdachten aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De 49-jarige Radjumar D. is aangehouden op de oud Joodse begraafplaats aan de Verlengde Keizerstraat. Bij hem is aangetroffen en in beslag genomen 190 wikkels crack cocaine en een zak marihuana met een gewicht van 14 gram. Ook is een geldbedrag in bankbiljetten en muntjes bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Radjkumar D. is een oud bekende van de politie die eerder al is aangehouden voor overtreding van de drugswet.
De tweede verdachte is de 24-jarige Cannegia B. Hij is aangehouden op de hoek van de Kwattaweg en de van Elsveldstraat. In zijn broekzak is een zak inhoudende cocaïne met een gewicht van 22 gram aangetroffen en in beslag genomen.
Op de Oud Joodse begraafplaats is onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid cocaïne, marihuana en hasj.

error: Kopiëren mag niet!