Digicel reikt vijf checques van SRD 50.000 uit

press release winnaars Brighten Someone's Christmas 2014. 1Gisteren heeft de CEO van Digicel Suriname, Hans Lute, vijf cheques van SRD 50.000 overhandigt aan winnaars Roy Pollard, Jean Louis Alounawale, Romena Peroti, Cecil Flawtantie en Luigi Sontoredjo. Zij namen allen deel aan de “Brighten Someone’s Christmas Promotie” vorig jaar december en werden middels loting uitgeroepen tot winnaars van deze hoofdprijzen. De winnaars waren allen aangenaam verrast en sommigen konden hun ongeloof moeilijk verbergen. Romena Peroti en Luigi Sontoredjo gaven aan dat het gewonnen bedrag hen in staat stelt een langgekoesterde droom te verwezenlijken namelijk beginnen met de bouw van hun huis. Cecil Flawtantie uit Wanica zei “Mijn hart stond bijna stil toen ik het nieuws hoorde. Ik wilde het niet geloven. Maar ik ben blij, want ik ben al 6 jaar klant van Digicel.” Roy Pollard van Kwatta om commentaar gevraagd zei het volgende: “Ik dacht dat ik droomde. Toen ik werd gebeld door Digicel. Pas na een paar dagen realiseerde ik mij dat het echt zo was”. Lute heeft er bewust voor gekozen om geldprijzen uit te loven voor deze promotie, om de klanten de kans te geven zelf invulling te geven aan hun wensen. De CEO van Digicel stond ook kort stil bij het uitrollen van een nieuw 4G netwerk over enkele maanden.

error: Kopiëren mag niet!