Worstelaars en publiek genieten van lokaal toernooi

Uitslag Lokaal worsteltoernooi 9feb22014 fotoDe Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseerde op zondag 9 februari 2014 lokale worstelwedstrijden op het veld van het Mohamed Jabbar Imamdi Sportcomplex (Randjiet Boysveld). Dit toernooi was onderdeel van het 65-jarig bestaan van de politieke partij VHP.
Onder goede publieke belangstelling werden er 6 partijen afgewerkt. Het geheel had een succesvol en vlot verloop. De aanwezigen genoten van de partijen. Alle winaars ontvingen een trofee. Verder kregen alle worstelaars een gesloten enveloppe. Namens de VHP kreeg worstelaar van het jaar Adarsh Kewal een award en een goedgevulde enveloppe. Kewal, die door drukke werkzaamheden niet aanwezig kon zijn, liet zijn award in ontvangst nemen door SWF-voorzitter Ravien Changoer.
Het is de bedoeling van de SWF om meer toernooien te organiseren voor de lokale worstelaars, zodat ze meer wedstrijdervaring opdoen. Voor eind maart staat een toernooi in de maak voor het district Nickerie; het zogenaamde Nickerie versus De Rest-toernooi.
Hieronder een kort verslag van de worstelwedstrijden:
1. Mohamed Asraf (Jai-Hind) versus Willems Micha (SC Tatami)
Asraf wint deze partij middels een snelle touche in de eerste ronde.
2. Alex Tjok Kiem Fa (SC Tatami) versus Remy Padarath (Jai-Hind)
Tjon Kiem Fa won de eerste ronde en stond met 0-2 achter in de tweederonde. Net toen deze ronde zou eindigen, maakte Tjong Kiem Fa 2 punten en maakte de stand gelijk 2-2. Hierdoor won hij deze partij op punten.
3. Akshay Mohan (Jai-Hind) versus Ritesh Lachman (Hind-Keserie)
Een heel spannende wedstrijd. Mohan won de eerste ronde met 4-2, maar verloor de tweede met 6-4. De beslissende derde ronde werd gewonnen door Lachman, waardoor hij ook deze partij won.
4. Roberto Bynoe (SC Tatami) versus Aniel Atwarie (Jai-Hind)
Atwarie won middels een snellel touché in de eerste ronde.
5. Rudy Padarath (Jai-Hind) versus Franklin Cairo (WV Chotelal) (veteranen)
‘Pipo’ Cairo won na medische interventie van Padarath in de eerste ronde. Op dat moment stond Cairo voor met 3-0. Padarath kreeg een blessure aan zijn nek tijdens deze wedstrijd.
6. Ashwien Ramdhan (Jai-Hind) versus Etto Lugard (WV Black Tiger)
De laatste wedstrijd en ook de meest spannende. Beide worstelaars hadden elkaar uitgedaagd tijdens de Opo Yari-activiteit van de SWF op 25 januari 2014. In deze hoofdwedstrijd gaven de worstelaars elkaar geen duimbreed kans om aanvallen uit te voeren. De eerste ronde werd gewonnen door Ramdhan met 3-2. Lugard kwam sterker terug in de tweederonde en versloeg Ramdhan middels een touche.

error: Kopiëren mag niet!