Buurvrouw kapt 10-jarige aan haar oor

Een vrouw heeft haar 10-jarig buurmeisje, dat verdacht wordt van het stelen van olie en suiker, met een houwer gekapt aan haar oor. Dit incident deed zich voor op dinsdag 4 februari. Uit verklaringen blijkt dat de vrouw na de ontdekking het meisje gewoon vasthield en een deel van haar oor eraf kapte met een houwer. Dit alleen om haar een lesje te leren. Inspecteur Sandra Claver deelt Dagblad Suriname desgevraagd mee dat de vrouw terzake zware mishandeling in verzekering is gesteld. Na het strafbare feit ging de vrouw niet terug naar haar woning, omdat ze wist dat de politie haar zou komen zoeken. De politie van Santo Dorp hield de gewelddadige vrouw op haar werkplek aan. Zij werd overgebracht naar het politiebureau en het slachtoffer is verwezen naar de plastische chirurg. Hangende het verdere onderzoek blijft de vrouw achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!