Vrouw bewerkt vermoedelijke verkrachter met bierfles

Een vrouw die na een gestommel meteen actie ondernam, bewerkte een man, die later een familielid bleek te zijn, met een bierfles. Uit de verklaring van de 34-jarige I.K. blijkt dat zij een geluid hoorde, waarop ze afging. Tot haar schrik zag zij een man haar oudere zus in een greep vasthouden in de donkere slaapkamer. Zij was in de veronderstelling dat haar zus door een onbekende man werd verkracht. In die opwelling wapende zij zich met een bierfles en sloeg de man keihard op het hoofd. De man hield een gapende wond aan over. Toen I.K. dichterbij kwam en het licht aanmaakte, zag zij dat het om een familielid ging. De politie van Munder werd gealarmeerd. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari zegt dat dit geval inderdaad in zijn ressort heeft voorgedaan. K.I. gaf een lezing dat zij op haar 14de verkracht was door iemand. Zij wilde niet hebben dat dit haar zus zou overkomen. Zowel K.I. als het 38-jarige familielid werd aangehouden en overgebracht naar de politiepost. Na bij proces-verbaal te zijn gehoord, zijn beiden heengezonden. Uit het onderzoek is gebleken dat de oudere zus van K.I. een geheime langdurige relatie onderhield met de man. De gapende wond werd gedicht met 5 hechtingen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!