Brute beroving Hernhutterstraat

Drie gemaskerde criminelen zijn in de nacht van maandag op dinsdag in een supermarkt aan de Hernhutterstraat binnengedrongen. Volgens inspecteur Drohpatie Ramkhelawan hebben de daders zich toegang tot de winkel verschaft door op een container te klimmen en een venster te forceren. De container was naast de woning geplaatst. De belagers waren gewapend met een jachtgeweer en messen. Zij wisten hun slachtoffers onder bedreiging van de wapens in bedwang te houden. Ten tijde van de beroving waren drie personen aanwezig in het pand.
Het drietal werd overrompeld en danig mishandeld. Zij hebben onder meer een steekverwonding, een barstwond en een beenfractuur opgelopen. De politie werd hiervan op de hoogte gesteld. De verwonde slachtoffers werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de rovers ervandoor zijn gegaan met een geldbedrag van SRD 3000 en twee zaktelefoons. Inspecteur Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst zegt dat de daders vooralsnog niet zijn aangehouden. Ze waren half gemaskerd. De politie van bureau Nieuwe Haven is belast met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!