Bezopen schoonzoon slaat shutterglazen kapot

F.N. had diep in het glaasje gekeken. Hij betrad op maandag 3 februari de woning van zijn schoonvader gewapend met een mes. Uit het onderzoek blijkt dat de schoonzoon een meningsverschil had met zijn vrouw. Na mot te hebben gehad met zijn vrouw deed hij de woning van zijn schoonvader aan, alwaar hij een aantal shutterglazen van twee ramen stuksloeg. Naderhand klopte hij aan op de slaapkamerdeur van zijn schoonvader. De man wist dat iets niet pluis was en deed de deur niet open. Integendeel waarschuwde de schoonvader de politie. De sterke arm van Flora was snel ter plekke en kon de dronken man, die tekeer ging, aanhouden en overbrengen naar het politiebureau. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe stelde de 27-jarige in verzekering na afstemming met het Openbaar Ministerie. Hij blijft hangende het onderzoek in het gevang.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!