Achtjarige getuige gehoord

W.G. wordt ervan verweten dat hij op 12 september 2013 de peuter R.A. gedwongen heeft seksuele handelingen te verrichten door zijn geslachtsdeel meerdere malen in de mond van het slachtoffer te stoppen. Ook heeft hij gepoogd om de pamper van het kind omlaag te trekken en bij haar met zijn geslachtsdeel te penetreren. Volgens verklaringen van twee getuigen is de verdachte bekend bij de familie en is hij vaker bij hun op bezoek. De verdachte moest op die bewuste dag op de kinderen letten. De achtjarige getuige gaf aan dat ze de verdachte door het raam de handelingen had zien verrichten. Doordat de gordijnen kort waren, kon zij hem heel goed volgen. Zij schrok van de handelingen van W.G. en rende snel naar haar moeder toe om haar te vertellen wat zij gezien had.
De geschrokken moeder, die ook als getuige optrad, rende terstond naar de plaats toe en trof de verdachte zonder ondergoed, met zijn broek gezakt, op het bankstel aan met het slachtoffer op zijn schoot. Zij confronteerde de verdachte ermee en schakelde terstond de politie in. W.G. vertelde tijdens de zitting dat hij op die bewuste dag naar het toilet was gegaan en vergeten was de rits van zijn broek dicht te doen. Ook had hij geen ondergoed aan, omdat hij een wond dichtbij zijn geslachtsdeel had. Hij verkeerde ook nog onder invloed van alcohol. Kantonrechter Albert Ramnewash wil op 4 maart de verbalisant in deze zaak horen.

error: Kopiëren mag niet!