Reshma Kalloe-Uday uitgeroepen tot Nurse of the Year

Van links naar rechts: Astrid Sichtman, Reshma Kalloe-Uday en Solange Wiebers
Van links naar rechts: Astrid Sichtman, Reshma Kalloe-Uday en Solange Wiebers
Om de twee jaren vindt de bekroning van the Nurse of the Year plaats. Dit gebeuren wordt georganiseerd door de Vereniging van Verpleegkundigden in Suriname (VVS). De VVS viert dit jaar haar 40ste jaar van bestaan. Tijdens dit gebeuren wordt er een verpleegkundige en ziekenverzorgende van het jaar uitgeroepen en er wordt ook aan een onderwijskunsige binnen de zorg de Willy Vinkwolk award uitgereikt. Reshma Kalloe-Uday is dit jaar uitgeroepen tot ‘Nurse of the Year'(Verpleegkundige van het Jaar). Solange Wiebers is uitgeroepen tot ‘Docent Verpleegkundige van het Jaar’ en Astrid Sichtman tot ‘Ziekenverzorgende van het Jaar’.De awards zijn uitgereikt met het doel om goede gezondheidszorg in Suriname te stimuleren. Reshma Kalloe-Uday (oncologie verpleegkundige) en Solange Wiebers (docent verpleegkundige) zijn verbonden aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en Astrid Sichtman is verbonden aan het Psychiatrisch Centrum Suriname. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!