Oema Soso laat zich niet verrassen door Merodia

De vrouwenvoetbalcompetitie van de SVB werd afgelopen weekend voortgezet in de seniorenklasse. Zaterdag won Oema Soso van Merodia met 3-1. Melissa Sakrama en Andaya Landveld (2x) scoorden voor Oema Soso, Eleonoor Wisch voor Merodia. Matta en Simeria speelden 0-0 gelijk in de Inheemse-derby. Oema Soso heeft nu samen met Dosko 9 punten. Beide ploegen zijn nu koploper. Merodia staat derde met 6 punten. De topscorer in deze klasse is Stephanie Hanenberg van Diva met 9 doelpunten.
Dosko aan kop in U-17 klasse
Dosko is de onbetwiste koploper in de U-17 klasse. Ze won zondagochtend met 7-1 van Simeria. Daphne Jagendorst (3x), Jessica Adatoe, Marion Bijlhout, Chayenne Dompig en Claudia Saling scoorden voor Dosko. Raisa Sokromo redde de eer voor Simeria. Dosko heeft de volle winst uit 4 partijen. Adjoema uit Coronie won groots van nieuwkomer Charlesburg. Shaista Gefferie (6x), Chantrelle Rozenblad (6x), Winanda Verwey (2x), Safora Windzak en Ralista Doorson scoorden de goals. Adjoema staat op de tweede plaats met 9 punten uit 4 partijen. Ascona is derde met 6 punten uit 3 wedstrijden. De topscorers zijn Shaiesta Gefferie en Chantrelle Rozenblad van Adjoema met elk 11 goals. Brandy Renfrum van Oema Soso heeft er 10 treffers op zijn naam staan.

error: Kopiëren mag niet!