Minister Adhin draagt CUS-hamer over aan Anil Manurat

CUSDe Culturele Unie Suriname heeft zondag 2 februari te Mata Gauri een nieuw bestuur gekozen onder leiding van Anil Manurat. Na een overzicht van de activiteiten te hebben gegeven alsook een secretarieel verslag door Jan Soebhag en financileel verslag door Amriet Gangaram Panday dankte de scheidende voorzitter Ashwin Adhin in het in hem gestelde vertrouwen. Adhin is nu minister van Onderwijs en Volksontwikkeling. Tot donderdag 30 januari hadden lidorganisaties de kans om een kandidatenlijst in te dienen. Op basis van consensus zijn voor een jaar benoemd: Anil Manurat, voorzitter, Jan Soebhag, secretaris, Amriet Gangaram Panday penningmeester en als commissarissen Sanjay Debipersad, Shivendra Tedjai, Kajal Tahdil, Soraya Jhagroe, Chantal Samadhan, Phoeliswar Joeloemsingh, Kirti Ramautar en Ram Soekhnandan. Dit bestuur heeft als opdracht meegekregen om voor eind januari 2015 statuten klaar te maken, leden te verwerven, een activitetenkalender op te stellen, waarna de leden een nieuw bestuur voor de periode van drie jaar zullen kiezen.

error: Kopiëren mag niet!