Verdachte in levensberovingszaak Roman aangehouden

De verdachte in de levensberovingszaak van Martin Roman (43) is aangehouden. Het gaat in deze om de 49-jarige Max V. die donderdag door een opsporingsunit van de politie in de kraag is gevat. Hij heeft zijn borrelvriend Martin Roman op woensdag 29 januari om het leven gebracht nadat een woordenwisseling was uitgemond in een steekpartij. Uit informatie van de politie blijkt dat beide heren op de bewuste dag zich nabij de kruising van de Latour- en de Martin Luther Kingweg in een drankgelegenheid bevonden. Op een bepaald moment liepen zaken uit de hand, waarbij Max een mes te voorschijn haalde en daarmee een steekbeweging maakte in de richting van het slachtoffer. Roman raakte gewond aan zijn borststreek. Ten gevolge van de steekverwonding, stierf het slachtoffer na enkele uren in het ziekenhuis. Hangende het onderzoek blijft Max in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!