Concept Omnibuswet moet ondernemersklimaat verbeteren

kcusDe Competitiveness Unit Suriname(CUS) houdt van 29 tot en met 31 januari een training/workshop waarbij de Omnibuswet in conceptvorm besproken wordt. Sieglien Burleson, Coördinator Competitiveness Unit Suriname, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat de omnibuswet moet bijdragen tot het verbeteren van het ondernemersklimaat. Het concept is een verzameling van verschillende conceptwetten die soms wel tien jaar in conceptvorm zijn blijven liggen. Ze benadrukt dat het thans zo is dat er effectief gewerkt moet worden met verouderde wetten. Het zijn wetten die in het verleden wel zekerheid boden, maar door de veranderende wereld zijn er meer mechanismen alsook wetgeving nodig. Er zijn thans onvoldoende handvaten om te kunnen concurreren. Van de meer dan 80 conceptwetten is de organisatie alvast begonnen met het verzamelen van een aantal conceptwetten.

error: Kopiëren mag niet!