Recherche Nieuwe Haven sluit verdachten in

De verdachten D.B. en Desire D. zijn onlangs aangehouden ter zake diefstal en verduistering. Deze verdachten hebben een pinpas gestolen waarna zij daarmee meermalen geld hebben gelicht. De verdachte D.B. is minderjarig en is overgedragen aan de politie van jeugdzaken. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.
De verdachten Moreno M. en Marc H.zijn aangehouden en ingesloten op verdenking van diefstal doormiddel van geweldpleging aan de Awaralaan. Bij die gelegenheid zijn drie brandkasten buit gemaakt.
De travestiet Orpheo R. is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij gaf zich op een sekssite uit als een vrouwspersoon, door een foto van een vrouw te plaatsen. Een man uit Nederland die dacht dat het werkelijk om een vrouw ging reageerde op het bericht. Hij werd naderhand verliefd op de vrouw op de foto. Zo maakte hij in kavels een bedrag groot Euro 2.400,- over op naam van ene Lennie S. zijnde een vriend van de travestiet Orpheo. Lennie is eerst aangehouden in deze zaak. Hij legde een volmondige bekentenis af. Op zaterdag 25 januari is Orhpeo in de kraag gevat. Hangende het onderzoek zijn Orpheo en Lennie achter slot en grendel gezet.

error: Kopiëren mag niet!