Radjinderpersad Sheombarsing al enige tijd vermist

Radjinderpersad Sheombarsing, geboren op 31 juli 1964, wordt vanaf zaterdag 18 januari vermist. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de publiciteitsdienst van de politie geeft aan dat zij gisteren nog contact maakte met bureau Nieuwe Haven, dat belast is met deze zaak. De vermiste Sheombarsing is nog niet terecht. Zijn voertuig, een grijze Nissan met het volgnummer PC 04-03, werd in de ochtend van zaterdag onbeheerd op de Wijdensboschbrug aangetroffen. Persoonlijke spullen, zoals zijn mobiele telefoon en gympies zijn ook ter plaatse aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat deze heer van de brug is gesprongen.
Inspecteur Ramkhelawan is officieel niet ervan op de hoogte of er een camera op de brug is geplaatst. De beelden zouden van nut kunnen zijn bij het oplossen van de zaak. De bedroefde familie is bezorgd en verkeert momenteel in een onzekere situatie. Zij weet niet of haar dierbare in leven is of niet. Intussen is het gevonden voertuig teruggegeven aan de familie. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!