Oplichter mag een jaar brommen

Dwarka B. is door kantonrechter Alida Johanns veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar met aftrek van de tijd doorgebracht in voorarrest. Deze zaak is een voortzetting van de zitting van 17 januari. De verdachte wordt ervan beschuldigd dat hij negen personen heeft opgelicht voor een totaal bedrag van SRD 123.850 . Ook heeft hij verkoopverklaringen van verschillende voertuigen vervalst en zes andere personen met andere voertuigen opgelicht. De verdachte gaf op de vorige zitting via zijn raadsman, Frank Truideman, aan dat hij in staat is om SRD 10.000 per maand af te lossen aan de benadeelden. Ook betuigde hij spijt dat hij tot zulke daden was overgegaan. De raadsman van de verdachte was niet in de zaal aanwezig bij de uitspraak. De verdachte blijft in de gevangenis.

error: Kopiëren mag niet!