Logo Helping Hand onthuld

3 Logo Helping Hand onthuld foto 1Op zaterdag 25 januari, werd bij de kick-off van de festiviteiten rondom het 18de lustrum van het Leger des Heils in Suriname, het logo van Helping Hand onthuld.Helping Hand is een nog in te voeren permanente inzamelingsactie van het Leger des Heils in Suriname.Het logo werd in opdracht van de leiding van het Leger des Heils, de regionaal commandant majoor Vilece Thomas en met adviezen vanuit de Advisory Board van het Leger des Heils, onder leiding van Nancy de Randamie, ontworpen door graphic designer Ravi Rajcoomar van Pixell Designz. Het logo is een initiatief van het Leger des Heils in Suriname, zegt Nancy de Randamie, voorzitter Adviesraad van Leger des Heils. Wij zijn eerst in Suriname ermee begonnen,maar we hebben wel gesprekken gehad met het Caribisch gebied. Zij willen het ook invoeren, aldus De Randamie.

error: Kopiëren mag niet!