Voortzetting zaak kindermishandeling

Clarence K. heeft zijn stiefdochter mishandeld en haar daarbij zwaar lichamelijke letsels toegebracht. De verdachte heeft Sheranie op 17 mei 2013 aan de handen vastgebonden met een touw en in de badkamer opgesloten. Zij heeft de avond in de badkamer moeten doorbrengen. Hij heeft haar verder met een aansteker gebrand, waarvan zij littekens heeft overgehouden. Verder is hij ook door een bezoeker aangeklaagd wegens het feit dat hij een ander kind voor straf op het balkon heeft gelaten, waarbij hij de handen van de minderjarige met tape had vastgebonden, terwijl zij een kikker moest vasthouden. Hij heeft een ander kind van het balkon over de balustrade gesmeten. In het onderzoeksrapport staat dat de verdachte een stuk binddraad gebruikt heeft bij het vastbinden van de handen van Sheranie. De verdachte ontkent dat hij het slachtoffer heeft mishandeld. Hij zegt geen draad maar veters te hebben gebruikt bij het toedelen van de straf. “Ik moet thuis alleen op zoveel kinderen letten, wat veel stress met zich meebrengt”, zei de verdachte. Ook geeft hij aan dat Sheranie littekens heeft opgelopen omdat zij huiduitslag krijgt bij het consumeren van garnalen en krabben.
De verdachte is opgegroeid met mishandeling en is ervan overtuigd dat het bij de opvoeding van kinderen hoort zodat zij zo gecorrigeerd en beschermd kunnen worden. Ook denkt hij dat hij waarschijnlijk in trance was geraakt aangezien dit een veel voorkomend verschijnsel is in het district Coronie. Officier van justitie Ryan Autar gaf aan dat de verdachte agressief is en snel boos wordt. Dit is de voornaamste reden waarom hij altijd ruzie met zijn partners heeft gehad. Helaas hebben de minderjarige kinderen de tol moeten betalen voor zijn agressief gedrag. “De verdachte moet begeleid worden want ieder kind dat onder zijn gezag komt, kan in gevaar komen”, zei Autar. Op 10 februari vindt de verdere voortzetting van de zaak plaats, waarbij rechter Johanns uitspraak zal doen.

error: Kopiëren mag niet!