26-jarige pleegt zelfmoord in Nickerie

De 26-jarige S.S., die als administratieve kracht verbonden was in de cyber van de Havo-VWO Scholengemeenschap in Nickerie, heeft een einde gemaakt aan haar leven middels het innemen van een verdelgingsmiddel. De directeur van voornoemde scholengemeenschap, Cipriano Tjon A Njoek, geeft aan dat de dame door de school in dienst was genomen. Ze kwam slechts enkele dagen per week wanneer de ICT-docent niet aanwezig was. Daarnaast was S.S. zelf als student verbonden aan het avond Havo. De afgelopen week heeft de directeur haar voor het laatst gesproken. Toen bekende zij dat ze zich niet zo best voelde. ‘Daarna hoorde ik dat zij in het ziekenhuis is overleden’, zegt Tjon A Njoek. De ware toedracht van haar daad is hem niet bekend.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!