Korpschef biedt verontschuldigingen aan onschuldig beschoten burger

Het bezoek van de korpschef aan het slachtoffer (foto: KPS)
Het bezoek van de korpschef aan het slachtoffer (foto: KPS)
Tijdens een bezoek aan de jongeman die op zaterdagavond 25 januari door de politie is neergeschoten, heeft korpschef Humphrey Tjin Liep Shie gezegd dat hij het ten zeerste betreurt dat op die bewuste zaterdag vuurwapen geweld is aangewend tegen de onschuldige jongeman. De korpschef heeft zijn welgemeende verontschuldiging aangeboden aan betrokkene. Hij gaf het slachtoffer de verzekering dat deze zaak grondig wordt onderzocht. Voorts dat aan de hand van het resultaat van het onderzoek niet zal worden geschroomd om maatregelen te treffen tegen de verantwoordelijke politieambtenaar of -ambtenaren. Verder gaf de korpschef aan dat alle uit deze politieactie voortvloeiende medische en materiële kosten voor rekening van het Korps Politie Suriname is. Aan het einde van zijn bezoek wenste de korpschef het slachtoffer een voorspoedige beterschap toe.

error: Kopiëren mag niet!