Ex-vriend steekt vriendin in hoofd en kin

T.I. heeft afgelopen week zijn ex-vriendin twee messteken, respectievelijk aan het voorhoofd en kin, toegebracht. Uit bekomen informatie blijkt dat de man zijn ex-vrouw gewapend op haar werkplaats had opgewacht. Het slachtoffer werkt als administratieve medewerker voor een bedrijf aan de Marowijnestraat. Volgens het slachtoffer werd zij gelijk aangevallen door de geweldenaar. Hij was gewapend met een mes en een houwer. Toen het slachtoffer om hulp riep, gingen omstanders erop af. De streekgrage nam toen het hazenpad en liet de twee voornoemde voorwerpen op de plaats van delict vallen. De gealarmeerde politie van Flora rukte uit en trof inderdaad een houwer en een mes in de directe omgeving aan. Na goed speurwerk werd de geweldenaar aangehouden. Het slachtoffer is ter genezing verwezen naar het ziekenhuis. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte ingesloten.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!