Security guard misbruikt vijfjarige stiefzoon

De moeder van een vijfjarige jongen deed op zondag 26 januari aangifte bij de politie van Flora, na het relaas van haar zoontje te hebben aangehoord en zelf op onderzoek te zijn uitgegaan. Uit de verklaring van de moeder blijkt dat zij haar zoon bij haar vriend, die een security guard is, had achter gelaten. De moeder had een overlijdensgeval in de familie en liet haar kind achter bij haar vriend. Toen de moeder thuis arriveerde, merkte zij dat haar zoontje heel stil op de bank lag. Nietsvermoedend vroeg de moeder haar jongen wat er aan de hand was. Het slachtoffer vertelde dat zijn billen pijn deed. ‘Jurgen had zijn vinger erin gestopt’, zei de jongen.
De moeder schrok hevig en confronteerde de vriend met het relaas van haar zoon. Tijdens ondervraging bezorgde de boze vrouw de verdachte een bloedneus. Nadien stapte zij naar de politie. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe, ressortcommandant van Flora, bevestigt dit geval. Het slachtoffer werd na de aangifte verwezen naar de Spoedeisende Hulp, alwaar hij momenteel ter verpleging is opgenomen. De stiefvader is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!