SRD 60.000 boete voor smokkel whisky, sigaretten en potentiepillen

De politie van Mariënburg ontving donderdagmiddag rond 15.00 uur een telefonische melding dat een echtpaar smokkelwaar in zijn woning aanwezig had. Na de tip uit de samenleving, toog de politie ter plaatse en trof mevrouw R.F. aan. De politie stelde een huisonderzoek in waarbij diverse smokkelwaar waaronder 17 kartonen sigaretten van diverse merken, 5 kartonnen whisky en 43 pakken potentieverhogende tabletten (Camagra), zijn aangetroffen. De gewestelijke politiecommandant van Commewijne, Kenneth Emanuels, bevestigt het geval. Volgens hem werden alle goederen in beslag genomen. Uit informatie blijkt dat een pil Camagra SRD 12 kost. In eerste instantie werd de vrouw aangehouden, naderhand kwam de man in beeld. Hij wenste deze zaak buiten proces af te handelen. Het Openbaar Ministerie eiste voor dit strafbaar feit een boete van SRD 60.000. Nadat de boete was voldaan, werd het echtpaar heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!