Desire Hooghart stapt uit vakbeweging

Desire Hooghart, zoon van Ronald Hooghart, heeft sinds gisteren zijn functies neergelegd bij de lidbonden van de CLO. Bij de Bond Personeel van het Ministerie van ATM bekleedde hij de functie van voorzitter evenals bij de Bond van TCT. Bij de Bond van Surpost was Hooghart commissaris.
Bij de Bond bij Surpost is het nog niet bekend. ‘De geluiden doen wel de ronde, maar officieel is het nog niet aan ons verteld’, zegt een bestuurslid. De functies zijn neergelegd om persoonlijke redenen, vertelt Hooghart aan Dagblad Suriname.
‘Aan alle bonden heb ik het al netjes kenbaar gemaakt, het is nu tijd is om andere dingen te doen’, zegt Hooghart. Hij zit nog twee jaren bij de tafeltennistennisbond en zal zich verder daarop focussen. ‘Indirect ben ik mijn hele leven betrokken bij de vakbeweging, maar officiële functies heb ik maar 2 jaar bekleed. Als de situatie zich anders voordoet, valt het te bekijken of ik deze zaken oppak, maar voor nu houd ik het hierbij.’ Desire Hooghart is momenteel directeur bij de Nationale Loterij Suriname.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!