Jörgen Raymann op ander moment in Suriname

Veel mensen maken zich op voor de komst van Jörgen Raymann naar Suriname. Onlangs was door de VHP bekendgemaakt dat er gesprekken gaande zijn om de cabaretier op 8 februari in stichting De Olifant een show te laten verzorgen. Wij van de redactie zijn op onderzoek uitgegaan of alles nog volgens plan verloopt. Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de VHP, geeft in gesprek met Dagblad Suriname te kennen dat Raymann op 8 februari helaas andere verplichtingen heeft. De activiteiten op die dag gaan wel door, maar dan met een aangepast programma waarbij Surinaamse artiesten zullen optreden. De voorzitter voegt er aan toe dat er uitgekeken wordt naar een andere datum om Raymann naar Suriname te halen. “We zijn het hele jaar door jarig en hebben nog vele activiteiten.” De voorzitter belooft de samenleving spoedig op de hoogte te zullen stellen van de juiste datum waarop de populaire artiest Suriname zal aandoen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!