DOE blikt terug op succesvolle discussieavond

DoE blikt terug op succesvolle discussieavond 3De vrouwenafdeling Uma Kraka van de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) heeft haar eerste ‘politiek café’ achter de rug. Het gaat in deze om een discussieavond met als eerste onderwerp “Aantasting van het woongenot van burgers”. De inleider van de avond was Carl Breeveld. Het is de bedoeling dat deze discussie tot verbetering van het woongenot in Suriname moet leiden. Harriet Walker, voorzitter van Uma Kraka, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan tevreden te zijn met de opkomst. Ze geeft aan dat het assembleelid Carl Breeveld veel brieven heeft ontvangen van mensen die last ondervinden van mensen die ondernemingen beginnen in woonwijken. De discussieavonden zullen elke derde donderdag van de maand gehouden worden. Het eerstvolgende politiek café wordt gehouden op 21 februari met als onderwerp “Onderwijs en volksgezondheid”. Het doel van deze avond is zoveel als mogelijk burgers te betrekken om brandende vraagstukken te bespreken. Het komt vaker voor dat bepaalde zaken in de doofpot worden gestopt. Op de vraag hoe DOE er voor de verkiezing staat, geeft Walker aan dat ze versterkt zijn en dat het alleen beter kan worden. “We gaan zeker voor meer stemmen.”
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!