DOE in de bres voor woongenot

De vrouwenvleugel Uma Kraka van de partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) organiseert op vandaag 20 januari een paneldiscussie, met als onderwerp ‘Aantasting van het woongenot van burgers’. Deze paneldiscussie vindt plaats tijdens de eerste editie van het Politiek Café in 2014. De inleiding zal worden verzorgd door DNA-lid Carl Breeveld. De participatie van de gemeenschap aan deze paneldiscussie moet volgens de partij leiden tot verbetering van het woongenot in ons geliefd Suriname. De paneldiscussie vindt plaats aan de Elizelaaan 30 te Uitvlugt van 19:30 uur tot 22:00 uur.
De discussie over woongenot is opgelaaid nadat burgers zich hebben uitgesproken over de opening van een mall in hun woonwijk. Zij vonden dit bezwaarlijk, omdat de vergunningverlenende instantie hun mening hieromtrent niet heeft gehoord of op waarde geschat. Het ministerie van Handel en Industrie deed dit af als intolerantie van de wijk tegenover klein en middenstands investeerders. Ondertussen worden de regels van de Planwet met de voeten getreden en schijnt woongenot geen beschermd belang meer te zijn.

error: Kopiëren mag niet!